Kies jouw land.

Riante villa X Country Smoked Natural

Het is heerlijk tot rust komen in deze riante villa midden in het groen, badend in het licht. Kijk even mee binnen!

deinze test

In het hart van het weelderige landschap prijkt een riante villa, waar elegantie en gebruiksgemak hand in hand gaan. Er werd gekozen voor een prachtig parket, een keuze die niet alleen een vleugje luxe toevoegt, maar ook perfect past bij het landelijke karakter van de omgeving.

country-smoked-natural--1 (Large)
tafel

De warme en authentieke tinten van de Country Smoked Natural vormen een harmonieus contrast met het groen van de tuinen eromheen. De planken werden met de hand bewerkt om de schoonheid van de natuur te benadrukken. Country heeft opvallende knopen en barsten die slechts half worden gevuld.

Schermafbeelding 2023-11-09 om 15.55.52
country-smoked-natural--25 (Middel)
hond

Maar deze vloer is niet alleen een lust voor het oog; het is ook een slimme keuze voor de viervoetige bewoner. Met een beetje zorg is een houten vloer makkelijk schoon te houden. Een geolied parket biedt niet enkel een zachte ondervloer voor de pootjes, ook krasjes van die pootjes zijn nauwelijks zichtbaar.

Terwijl de zon haar stralen werpt op de uitgestrekte kamers, nodigt het parket uit tot ontspannen in huis. Het is de perfecte belichaming van stijlvol wonen in harmonie met de omringende schoonheid, waar het comfort van mens en dier hand in hand gaat.

Rectangle 4365

Download onze inspiratiebrochure

Wil je kunnen bladeren tussen de verschillende collecties en foto's? Download onze inspiratiebrochure. Je vindt er behalve alle collecties en heel veel foto's ook alle technische details.

Ook interessant

lmt-bashir-abdi-banner

Het Parket Portret van Olympisch medaillist Bashir

Marathonkampioen Bashir Abdi is één en al inspiratie. Zijn talent en doorzettingsvermogen brengen hem naar alle hoeken van de wereld, maar zijn hart ligt in Gent. Hier, omringd door zijn gezin op de vloer in zijn woonkamer, komt Bashir tot rust.

Meer lezen
Lamett-Project-Balegem-Carcassonne-Blanco1

Carcassonne als basis voor een stijlvol interieur

In deze moderne villa is parket de uitgesproken keuze voor vloerbekleding, waar strakke lijnen en een eigentijdse stijl samensmelten met de warme, rustgevende tonen van het natuurlijke hout.

Meer lezen
MariaVanBoergondiestraat9201Gent22

Tenda schittert als parket in een small living space.

Ontdek deze kleine, maar slim ontworpen leefruimtes. Doordrenkt met duurzame materialen, waar comfort en stijl elkaar omarmen.

Meer lezen