Bestel gratis stalen van je favoriete vloeren.

Heb je al een bepaalde vloer in gedachten of twijfel je nog tussen enkele kleuren? Bestel stalen en leg ze neer in je eigen interieur. Letterlijk dan. Bekijk hoe het effect van het licht in de loop van de dag verandert en kijk ook eens ‘s avonds bij kunstlicht. Zo kan je met een gerust hart finaal de knoop doorhakken.

header-stalen-1000x450

Eenvoudige tips om je wow-vloer te kiezen.

1

Bekijk ze in jouw ruimte

Komt de vloer in een grote ruimte met veel licht, of eerder in een kleine, knusse ruimte? Grote planken of een visgraatvloer komen mooi tot hun recht in een grote kamer. In een badkamer of op zolder zal je misschien een gewone plank verkiezen. Grenst jouw parket aan een ander vloertype (tegels, gepolierde beton, ...) leg je staal er dan zeker eens bij.

2

Natuurlijk licht versus kunstlicht

Het is onvoorstelbaar wat licht met kleuren doet. Leg daarom eens je staal in de ruimte waar je vloer zal komen en ga in de loop van de dag af en toe eens kijken hoe het licht erop valt. Bekijk de vloer ook eens met kunstlicht. De kleurtemperatuur kan variëren van zeer warm wit licht tot koel, blauw-wit licht. Uiteraard heeft dit een grote impact op het effect van je vloer.

3

Match met andere materialen

Bij het maken van plannen en dromen heb je mogelijk een moodboard gemaakt. Nu de plannen heel concreet worden, kan je de materialen ook eens bij elkaar leggen. Leg je staal eens bij een kleurstaal van de muur of bij de keuken, een stuk gordijn, ...

4

Bepaal welke sfeer je wil

Sommige mensen hebben van bij de start een duidelijke stijl voor ogen. Maar soms twijfel je of vind je het allemaal mooi: landelijk rustig of strak en modern. En dan hebben we het nog niet over de interieurstijl die je partner in gedachten heeft... Kijk naar de elementen die wel al vastliggen (bv de keuken) en respecteer de sfeer van het huis. Als je vloer hierbij matcht, heb je een heel mooie basis om van je huis een thuis te maken.

Niets gaat verloren

Onze stalen zijn bewust niet allemaal even lang. Het zou misschien mooier of zelfs professioneler overkomen mochten ze allemaal even groot zijn, maar wij kiezen ervoor de plank optimaal te gebruiken en niets verloren te laten gaan. Alle stalen zijn ongeveer 30 cm lang, maar dat kan dus ook eens 25 of 32 cm zijn.

boom 960x960-1

Professioneel advies?

Wil je na het bestellen van je stalen toch nog even raad vragen aan een professional? Je kan steeds terecht bij onze toonzaalverantwoordelijke, Justine

toonzaalverantwoordelijke-justine-600x800