Kies jouw land.

Trends en interieurtips

Interieurtrends staan niet stil. En hoewel onze vloeren getypeerd worden door een tijdloos design, houden we jullie graag op de hoogte van de laatste trends. Onze vloeren zijn ontworpen om zich aan elke trend aan te passen, zo geniet je er een leven lang van.

We houden er ook van om te zien waar onze vloeren terecht komen. Met onze parket portretten kijk je mee binnen in huizen waar écht geleefd wordt. Zo krijg je een perfect beeld van onze vloeren.

hero trends 2000x450
lmt-bashir-abdi-banner

Het Parket Portret van Olympisch medaillist Bashir

Marathonkampioen Bashir Abdi is één en al inspiratie. Zijn talent en doorzettingsvermogen brengen hem naar alle hoeken van de wereld, maar zijn hart ligt in Gent. Hier, omringd door zijn gezin op de vloer in zijn woonkamer, komt Bashir tot rust.

Meer lezen
Lamett-Project-Balegem-Carcassonne-Blanco1

Carcassonne als basis voor een stijlvol interieur

In deze moderne villa is parket de uitgesproken keuze voor vloerbekleding, waar strakke lijnen en een eigentijdse stijl samensmelten met de warme, rustgevende tonen van het natuurlijke hout.

Meer lezen
banner-50tinten-2000x650

Trend: 50 tinten grijs

Trends, kleuren en vormen zijn steeds in beweging. Ontdek de laatste trendkleuren en materialen geïnspireerd op de maan.

Meer lezen
MariaVanBoergondiestraat9201Gent22

Tenda schittert als parket in een small living space.

Ontdek deze kleine, maar slim ontworpen leefruimtes. Doordrenkt met duurzame materialen, waar comfort en stijl elkaar omarmen.

Meer lezen
riviera

Zuid-Franse rivièrastijl

Tijdens de pandemie ontstond er een golf van waardering voor lokale tradities en vormgeving. Die trend is nu stilaan mainstream.

Meer lezen
living

Het interieurverhaal van Wendy & Seba

Het huis van Wendy en Sebastien is het ‘specialleke’ van de straat. De gezinswoonst werd bekleed met 32.000 dakpannen, heeft drie puntdaken en een gevel zonder deuren of ramen. Benieuwd of ze binnen ook zo’n gedurfde keuzes maakten?

Meer lezen
nude test

Binnenkijken in een hippe bar

Welkom in Nude, dé hotspot waar gezelligheid en stijl samenkomen!

Meer lezen
Bergamo-Look-Unfinished-(7)

Binnenkijken in een modern herenhuis

In de moderne slaapkamer van dit herenhuis komt het parket tot leven als een warme omhelzing onder de voeten.

Meer lezen
viva magenta hero

Kleur in je interieur - Kleurtrends 2023

Een nieuw jaar, nieuwe kleuren. En ook al is een interieur niet zo onderhevig aan de laatste trends zoals de kleren in je kleerkast. Met een likje verf of leuke accessoires breng je een frisse wind in je interieur.

Meer lezen
new-york-pure-plus-8 (Large)

Parketperfectie: een leefruimte vol warmte en elegantie

Welkom in deze oase van comfort, waar parket een harmonieuze eenheid creëert tussen de leefruimte en keuken.

Meer lezen
finiq test

Inspiratieshowroom waar je zo in wil leven

In deze inspiratieshowroom waan je je bij iemand thuis. Laat je inspireren door stijlvolle combinaties in kleuren en materialen.

Meer lezen
keuzes 2000x650

Via lifestylekeuzes bijdragen aan een betere wereld

We hebben graag wat tijd voor onszelf, maar willen ons tegelijk ook verbonden voelen met familie, vrienden, collega's, ... en bij uitbreiding de maatschappij. Via onze lifestylekeuzes kunnen we bijdragen aan een betere wereld.

Meer lezen
Rectangle 4365

Download onze inspiratiebrochure

Wil je kunnen bladeren tussen de verschillende collecties en foto's? Download onze inspiratiebrochure. Je vindt er behalve alle collecties en heel veel foto's ook alle technische details.