Let's talk business!

Vlot en professioneel samenwerken is onze dagelijkse drijfveer. We spreken heel veel verschillende partners en zijn betrokken bij tal van projecten. Dit netwerk zorgt voor interessante kruisbestuivingen.

Dus als je nu architect bent of een vloerenwinkel hebt, een decoratie-/schilderzaak hebt of een bouwpromotor bent, als je betrokken bent bij de inrichting van residentiële of commerciële panden, dan kunnen we zeker iets voor elkaar betekenen.

hero professionals
 • showrooms 960x960

  Hey, klant!

  Leuk om je hier op onze site te ontmoeten! We werken aan een afgeschermde klantenzone waar we je nog beter kunnen servicen. Maar misschien ben je op zoek naar:

  - onze social media downloads

  Klik hier om een social media pakketje te downloaden.

  - marketingondersteuning

  Voor ondersteuning van je showroom of website, kan je POS-materiaal of beelden in hoge resolutie opvragen bij onze marketingafdeling.

 • verdeler-worden-960x960

  Verdeler worden

  Met meer dan 1500 verdelers hebben we een stevig netwerk uitgebouwd. Elke showroom is anders. Daarom hebben we verschillende conceptformules: van één of meerdere displays tot een volledige shop-in-shop experience. We passen ons aan aan jouw situatie. Het is ten slotte jouw zaak.

  Zegt dit je wel iets? Neem vandaag nog contact op met Thomas. Hij of één van zijn collega's komt met plezier eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

 • moodboard 960x960

  (Interieur-)architect

  Voor jouw klanten ga je op zoek naar de mooiste materialen. Meestal start de zoektocht vanuit het esthetische en de emotie, maar soms ook vanuit het puur technische of het rationele. Uiteindelijk wil je dat de klant een vloer krijgt die eruit ziet zoals hij droomde en ook voor de technische puntjes op zijn of haar twee oren kan slapen.

  We staan je graag bij met stalen, swatches, foto's en technische documentatie. Je bent ook altijd welkom in onze showroom! Daar hebben we grote stalen van alle vloeren en kleuren en tal van van inspiratie corners.

  Onze specialisten zijn er voor jou!

 • project 960x960

  Bouwpromotor of voorschrijver

  Door onze professionele kennis van hout en vloeren in het algemeen, én onze jarenlange ervaring op de werf hebben we alles in huis om ook grote projecten vakkundig te begeleiden. We buigen ons over het lastenboek en stellen graag één van onze kwaliteitsproducten voor aan een mooie prijs.

  Contacteer ons voor je volgende project!

Zin in een samenwerking?

Als je ons beter wil leren kennen of wil overleggen voor een professionele samenwerking, neem dan contact op met Thomas, Commercieel Directeur België. Hij luistert graag naar je voorstel.

thomas 510x510