Kies jouw land.

Profielen

Het juiste profiel maakt het plaatje helemaal compleet. Je kan ze trouwens perfect laten matchen met jouw vloer. Hoe handig is dat?!

header-profielen-1200x400

Als je de vloer zwevend plaatst, zijn profielen noodzakelijk. Ze maken de aansluiting over zwelvoegen, naar andere vloeren of tegen een vast object zoals een trap of raam. Gelukkig bieden we je die profielen aan in het materiaal en kleur van je vloer, én als 3-in-1 profiel omdat we houden van discrete one-stop-solutions.

Het profiel zelf bestaat uit MDF met een toplaag van eikfineer, gevernist of geolied in de kleur van je vloer. Op de kopse kant zitten kleine inkepingen, zodat je met het bijgeleverde mesje het profiel kan bijsnijden naar het model dat je nodig hebt : een T-profiel, een overgangsprofiel en een eindprofiel. De grondrail die je schroeft of lijmt is meegeleverd.

Wil je een nog strakkere look, of ligt de vloer in een commerciële ruimte? Kies dan voor een aluminiumprofiel: dat is discreter en sterk genoeg om drukke passage aan te kunnen. We bieden je T-profielen in zilver en brons.

De verschillende profielen

t-profiel-510x510
T-profiel

Wordt aangebracht tussen 2 vloeren met gelijke hoogte of voor het bedekken van een extra zwelvoeg.

overgangsprofiel-510x510
Overgangsprofiel

Om de overgang tussen 2 vloeren met verschillende hoogte op elkaar aan te sluiten

eindprofiel-510x510
Eindprofiel

Wordt aangebracht wanneer er geen plint wordt geplaatst, bijvoorbeeld ter hoogte van een trap, schuiframen.

t-profiel-zilver-510x510
T-profiel zilver
t-profiel-brons-510x510
T-profiel brons

Heb je een vraag?

Onze experten staan klaar met gratis advies. Aarzel niet om Pieter en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

Pieter_510x510